Welkom op mijn blog

Hallo en welkom op mijn (persoonlijke) blog.
Ik ben Iwan en heb al enige tijd de behoefte om wat meer te delen over wat mijn visie op de wereld is, een plek waar ik mijn passie en hobby’s kan plaatsen en waar ik mijn mening over zaken die momenteel in de wereld spelen kan plaatsen.

Wat kun je zoal hier gaan verwachten

  • Technologische nieuwtjes
    Ik ben dol op technologie, al sinds jongs af aan ben ik al gefascineerd computers, internet, mobiele communicatie en alles wat daar tussen hangt.
  • Fotografie
    Al jaren iets waar ik mijzelf in kan verliezen als ik daar tijd en zin in heb, verwacht zo nu en dan wat foto’s waar ik het idee heb dat anderen deze wel kunnen waarderen.
  • Opinies en meer
    Al jaren vind ik dat het nieuws in de westerse wereld te eenzijdig wordt vertolkt, het wordt hier voornamelijk door een westerse bril bekeken terwijl er veel meer kanten aan een verhaal zitten, ik hoop hierin een aanvulling te kunnen zijn en zal dan ook regelmatig updates plaatsen over zaken waar ik het idee van heb dat deze op een andere manier belicht kunnen worden.

Al met al hoop ik dat deze site voor mij als een positieve uitlaatklep zal dienen en vind ik het al helemaal leuk als andere mensen dit als leuk of interessant zullen ervaren.

Veel leesplezier toegewenst!

Reacties zijn gesloten.